Linkek a témában:
1gombóc
http://1gomboc.hu - 1gombóc, 1 óriási ötlet. Fagylaltgombócok egyesével csomagolva.
Dolgozzon a vendéglátóiparban! Tanuljon nálunk!
A Tanfolyam.hu országszerte induló képzésein a szakma iránt érdeklődők elsajátíthatják a különböző vendéglátóipari munkakörökhöz szükséges tudást. Táv és tantermi oktatásra várjuk a jelentkezőket. Legyen Ön is sikeres cukrász, szakács, pincér, gyakorlott vendéglátó, vagy idegenvezető, az általunk kínált tudás elsajátítását követően. Jelentkezzen most!
ERRE-ARRA Balaton környéki csodák
Fazekas Krisztina fotózással foglalkozik, jár-kel erre-arra a Kárpát-medencében, és ezt megosztja velünk! Hosszú évek tapasztalatával és szakértelmével rendelkezik mind a fotózás, mind az épített örökség terén.
Étterem, panzió, cukrászda Balatonmáriafürdő, Balatonkeresztúr
Turisztikai, szállás, étterem, látnivaló ajánlatokat keres nyaralásához a Balaton déli partján? A Balatonmáriafürdő-Balatonkeresztúr Turisztikai Egyesület oldalán hiteles információkat talál.
Tájékozódjon a szállás, apartman, látnivaló és étterem ajánlatokról Balatonmáriafürdő és Balatonkeresztúr környékéről. Strandok, programok, fesztiválok, családi nyaralás a Balaton déli partján!
Süllő és fogasreceptek a Nosaltyn
A Nosalty.hu-n, Magyarország legnagyobb, legnépszerűbb képes közösségi receptoldalán pár kattintással ingyen és gyorsan bárki hozzájuthat az anyukák, nagymamák titkos családi receptjeihez. A NoSalty.hu-ra eddig több mint 15 ezer receptet töltöttek fel, az oldalra kizárólag fotós recepteket, praktikákat és alapanyag leírásokat lehet beküldeni.
Vendéglátó vállalkozó képzés
OKJ-s vendéglátó eladó, cukrász segéd képzés
Éttermiszoftver.lap.hu
Az éttermi ügyvitel legfontosabb kellékei az éttermi szoftverek (POS, Point of Sale szoftverek), a számlázás, a készletnyilvántartás, elszámolás elképzelhetetlen nélkülük.
Torkos Csütörtök.lap
A torkos csütörtök néphagyományából elevenítette fel a Magyar Turizmus Zrt. a farsangi időszak lezárásának tekintett már-már elfeledett szokást. A torkos csütörtökön éttermekben és vendéglátó helyeken, fél áron, azaz 50%-os áron fogyaszthatnak a vendégek.